3 reaktioner på ”Kokerskan Rut, så såg hon ut!

  1. Hej Ruts barnbarn! Nu idag föll poletten ner. Varför din blogg heter Ruts barnbarn. Äntligen,kan jag säga. Jag gillar din blogg. Många goá saker att bli sugen på och laga till. Med självironi och humor, skriver du. Om man har de sakerna hemma. lagar jag det som känns inspirerande. Annars tar jag något annat som passar. För min del äter jag inte kött. Inte sedan sen 1978. Härom dagen föll det mej in att ta reda på vad quorn är. Det lät inte så gott. Lite för ”hittepå”. Nu ska jag kanske jag bara köper korv ibland. Annars köper jag bara svamp numera.
    Där jag brukar handla är sortimentet mycket bra. Jämfört med quorn år priset helt acceptabelt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s