Vi har en win-win situation!

Va fint vi har det – ni imagegillar veckomatsedlarna levererade direkt till era skärmar, och jag kan skamlöst erkänna att jag gillar er uppmärksamhet, en rejäl symbios som bäst beskrivs som ett win-win förhållande!

  • Italienska frikadeller i tomatsås med bulgur.
    Åtminstone kallar vi dem italienska för vi har rosmarin, vitlök och lite rivet citronskal i frikadellsmeten.
  • Hur länge sedan var det inte du käkade korv å mos?
    Aplänge sedan tror jag, så festa loss med ungsgratinerad falukorv, hemlagat mos och en klick bostongurka – ibland är det himla trevligt med det hemvana, slippa utmana smaklökarna och ha lite matnostalgi vid köksbordet.
  • Laxpudding, no further comment required
  • 20 februari är ”slarvighetens dag”, vi firar den med att ha udda strumpor till jobbet, bjuda dammråttorna på hämtpizza å Cola, struntar i att diska, glömmer av alla måsten och somnar sedan sött i den obäddade sängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s