Åh nej, jag glömde fota…

…skammen och livets totala meningslöshet när man inser att man har lagat mat, slitit vid spisen, hackat och svettats, för att sedan servera upp och snabbt tugga i sig – och sedan komma på, neeeeej, jag glömde att fotografera min tallrik, hur gick detta till?

Vad ska jag nu skriva om, vad skall jag nu visa upp som bevis på min egna präktighet och förträfflighet och att jag faktiskt finns till? Blogg-depressionen är ett fullbordat faktum, det är knappt så att en bild på ett marsvin i en liten hatt piggar upp .

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s