Kanada å 3 kronor? Nej, Ada och 1000 kronor!

Vår egen Kan-Ada

Vår egen Kan-Ada

Efter en helg fylld med excesser så känns det just nu som jag aldrig kommer bli hungrig igen och skulle klara mig på en matsedel bestående av rå morot och vatten hela veckan – kanske också kan ha något att göra med att jag precis har hetsätit en semla?!

Eftersom Lill-Larsson avslutar helgen på mest plus av oss alla, hon hittade nämligen en tusenlapp, jo men visst, 1000 kr skräpandes på gatan så sätter jag henne ansvarig för veckans meny, man måste ju satsa på en vinnare tänker jag!

* Chicken ticka masala, om ni hinner gör ni egna naanbröd till.
* Grönsakssoppa! Vi gör ostpinnar till av smördeg så blir det lite festligare
* Biff stroganoff
* den brittiska influensen förnekar sig inte utan här önskas det ”Fish & chips” å det kan väl vi gå med på! Mängder med maltvinäger och hellmans mayonnaise är givna, om än inte jättenyttiga tillbehör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s