Tjoho, bring on the week, jajamensan!

Söndags-medley

Söndags-medley

Nä, det blev ingen vanlig vecka, efter en uttagningsprocess som får Idol-uttagningen att verka som ett småmysigt samkväm så passar jag på att skryta här i matbloggen (vilket jag hade lovat mig själv att aldrig göra) Lill-Larsson har blivit antagen till Svenska Balettskolan.

Ni som har sett mig i action vet ju att hon brås på mig, den kroppskontrollen, koncentrationsförmågan och gracen har hon ju definitivt fått från mig… Eller?

Medans vi är helt framgångssnurriga frågade grannen Stina om hon fick bjuda på söndagsmiddag, fast hemma hos oss då hon tycker att hennes kök är för litet, helt ok för oss såklart, win-win när det är som bäst!

så medans vi dricker bubbel och väntar på vitnamesisk nudelsallad med kyckling och lime, så kommer här veckan matsedel:

  • Panerad fisk med mango och rödlökssalsa
  • tortelinni med bacon, ärtor och grädde
  • Hambörjare, jajamen, kan varieras i det oändliga
  • Tomatsoppa

(jag ber om ursäkt för att det kanske inte är den mest utmanande och inspirerande matsedeln, men jag skyller på förvirringen över att ha en ballerina i familjen… Oops sa jag det igen?)

2 reaktioner på ”Tjoho, bring on the week, jajamensan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s