Todeloo mina vänner, har ni saknat mig?

3.14

3.14

Ni kanske undrar om jag inte har ätit något den här veckan eftersom jag inte har bloggat något, men jag måste säga tvärtom – jag har ätit och ätit, mättnadskänslan har varit total (kanske var jag hungrig i 10 minuter i tisdags eftermiddag) och då blir det inte så att man fantiserar om mat, letar recept och idéer och ser fram mot nästa måltid.

nej, istället har jag suttit som en pösmunk, mätt go å trind… Men nu börjar ny vecka, nya matäventyr, vilket jag faktiskt redan har inlett med att göra egna gnocchi idag, men det skriver jag om i veckan, jag lovar!!

* paj, här kan ni gå wild & crazy med fyllning, chevre, oliv, tacofärs, ost & skinka…
* pytt i panna, när jag jobbade på krogen på det glada 90-talet så serverades där ”Pyttsan”, (gräddstuvad pyttipanna med tärningar av rimmad oxbog vill jag minnas, och med en rejäl klick dijonsenap i gräddstuvningen) och jag tror att det är många som minns den från Kompaniet-tiden?
* Fiskgryta med smak av saffran, mums filibabba!
* Pasta med salsiccia, tomat och bondbönor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s