Kl 10.05 idag blev jag tant!

imageIdag, på självaste påskafton blev jag både tant och ”vän av ordning”!

Jag skrev en insändare, och till vilken tidning undrar ni? – ”allt om mat”, svarar jag, pinsamt men sant.

anledningen var den här rubriken i senaste numret, slit & släng, har ni sett något så urbota dumt? Jag trodde att uppmaningar till den här sortens ohyfs försvann tillsammans med papperstrosor, asbest och raketost?

Nä fan, behöver vi extra porslin till vårens studentfester, gardenpartys och hippor så köper vi det på närmsta second hand eller auktion. Ofta mycket billigare än sladdrigt engångs och vill ni inte ha kvar grejerna efteråt så skänk bort det igen.

En reaktion på ”Kl 10.05 idag blev jag tant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s