Upp som en sol, ner som en pannkaka

imageI torsdagskväll bestämde vi oss för att visst sjutton ska vi ha en sommarstuga! Jag hemnet-surfade, såg framför mig att om fyra veckor (max) skall vi dricka rosé på vår sommarstugealtan, skratta så där naturligt när man slänger huvudet bakåt, som i en film, och sitta och tala hela kvällarna (i min fantasi så är jag också alltid blond och minst 10 cm längre, så det är ju inte konstigt att man blir besviken ibland).

nu har det gått 60 timmar och vi har INTE köpt en sommarstuga ännu, herregud vad långsamt det går! Nu när jag har bestämt mig så är ju ”nu” försent, det skulle redan ha hänt ju!

Jag behöver man ladda om, och en frukostomelett med bär och keso kan hjälpa till på traven. Det fiffiga med att börja dagen med lite hallon är ju inte bara C-vitamin och antioxidanter, utan har du tur sätter sig en liten kärna mellan tänderna så har du något  att greja med hela dagen och tar tankarna från sommarstugedramat!

  • 1 ägg
  • skvätt mjölk
  • kanel och vaniljsocker

Rör ihop, stek i lite olja (den ska va tunn, så du behöver inte vända den). Servera med keso och/eller rysk yoghurt och lite färska bär.

Hur pepp blev jag? Så pepp så att jag drar till Vattenpalatset med två 10-åringar, crazy!

En reaktion på ”Upp som en sol, ner som en pannkaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s