Kolhydratsladdning för familjens löparkung!

imageDenna veckan går i varvets tecken med fokus på lördagens väderprognos, skofunderingar, taktik och ”sista löprundan innan varvet”. Tro nu inte för en endaste sekund att jag är en del i detta utan det är maken som planerar att susa fram över broarna – jag är djupt imponerad av alla löpare men chansen att ni skulle se mig i startfältet är så liten så den är inte mätbar…

…men, jag bidrar med det jag kan, och det är en matsedel i kolhydratens tecken denna veckan.

  • pastagratäng med tomat och tonfisk
  • hemmagjorda pizza
  • stekt makrill – servera den antingen med stuvad spenat och potatis, eller prova att göra chutney med rabarber och lite chili till, rabarberns syra passar finfint tillsammans med den lite feta makrillen
  • Någonting med butternut pumpan som sitter på köksbänken och väntar på sitt öde, kanske risotto, eller indisk curry, eller en god soppa.

ps – på lördag kör vi lite gardenparty med Pimms och scones, så välkomna förbi när ni behöver ta en paus från hejandet och handklappande.

4 reaktioner på ”Kolhydratsladdning för familjens löparkung!

  1. Oj, detta läser jag när maken redan sprungit varvet. Var det därför han inte klarade sitt mål, under 2 timmar? Jag är ändå stolt- 27:e gången- still going strong!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s