Joråsåatt…

imageÅker man med Ryanair så är det ju lite si å så, lite comme si comme sa, man är glad att man kommer med och sen är man glad att man hittat sin väska bland alla som har pimpat sina stora svarta väskor med ett litet rött band – ”tusan vad lätt den syns ” var väl tanken och sedan rusar de som en svettig shortsbeklädd vildebesthjord fram och tillbaka vid bagageutlämningen i jakten efter SIN svarta väska med rött band.

Maten på planet kostar skjortan och är inte något att skriva hem om, fast det är ju det jag gör, men få vuxna människor svälter ju ihjäl på en tre-timmars flygning, så man behöver ju inte få panik. De flesta av oss anpassar oss till detta, äter lite på flygplatsen och sitter sedan och drömmer om allt det goda vi skall äta och dricka så fort vi har kommit fram.

Men inte det här sällskapet, knappt har vi hunnit lyfta från Säve innan picknicken åkte fram, och i den, jodå – min favorit: ägg!

Det skalas ägg medan vi skumpar fram i luftgroparna och kaffet skvätter högt och lågt. Men vad vet jag, ägg kanske smakar bättre över Holland än någon annanstans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s