Ett två tre, på den 26:e ska det ske…

imageYes Box, man har ju fyllt år och i vanliga fall slänger jag mig in i planeringen av den här dagen med chutzpa som endast överträffas av min julhysteri. Men så icke i år, en vecka som innehöll förkylning, skolstart och att man fick återanvända sina kunskaper om bästa parkeringsplatsen vid jubileumskliniken gjorde att planerna om den hemgjorda smörgåstårtan fick skrinläggas efter en liten ”gråt å snorattack”… (Att gråta på toaletten är ju helt B, när man väl samlar sig, torkat tårarna, snutit näsan, ja då ser man sig själv i spegeln, rödmosig och plufsig, och det är ju nog för att man skall börja lipa igen!)

i stället blev temat ”make your own, motherfucker” och gästerna fick bygga ihop sin egen landgång. Här saknades ingenting, utan det var som en bättre bygdegårdsfest – taffliga laxrosor, skärbrädor invirade i folie (snyggt och praktiskt) och omatchande porslin!

Gästerna drack rumstempererat bag in Box vin och var så nöjda, fiskallergikern slapp peta bort laxen, hon som tycker att räkor och leverpastej är en grym kombo fick sitt lystmäte (yes, E-R, jag talar om dig) och mimosasalladen gick åt som smör i solsken.

på det hela taget ett bra koncept, som säkert kommer åter, för så jobbar vi – vänder nederlag till succé!

En reaktion på ”Ett två tre, på den 26:e ska det ske…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s