Tack, men nej tack!

osnygg jordärstkockssoppaKanske tänker ni när ni läser mina veckomatsedlar att ”lätt för henne att göra sig märkvärdig med tramsiga matsedlar med tryffelolja och la-di-da, men det funkar inte för oss med fiskpinne- och köttbullesuktande ungar”.

Vila då tryggt i att här äts inte allt heller minsann, den enda som uppskattade den hemgjorda goda goda jordärtskockssoppan var KRBB herself! Barnets ansiktsuttryck visade med all tydlighet efter provsmakning att inte bara hade jag serverat något som såg ut som en spya, utan något som också smakade som en!
Barnet åt gröt och macka till middag, resterna av soppan frystes in i en omärkt glassförpackning och kommer utan tvekan misstas för pepparkaksglass både en och två gånger och var ytterligare upphov till besvikelser i köket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s