Hurra, måndag igen, pepp pepp pepp…

imageMan får peppa sig lite, så här timmarna innan skiftombytet mellan söndag och måndag, fest och vardag, glamour och ja, tristess ska jag inte säga, men icke-glamour kan vi väl kalla det i allafall.

Ett annat bra sätt att peppa sig är att ha en liten blogg, jomenvisst! Varje ”like”, följare eller kommentar jag får gör mig proportionerligt peppad, det är en revansch för alla tryckare som jag inte fick dansa i mellanstadiet, alla idrotts-dagar som man genomled och den tillhörande skammen när ”kast med liten boll”-bollen hamnade 1 meter bakom en istället när man tog i som satan… Ja, ni förstår ju själva hur knäppt detta är!

Så vi satsar på vardagsglamour  på tallrikarna den här veckan,  because we are worth it!

  • Koreansk biffsallad – var försiktiga med fiskmåsen  ha ha, ska vara fisksås så klart (#fuckautocorrect, och tack Vickan för hökögat!) vi har ju redan diskuterat vad den luktar om man tar för mycket… Mycket oglamoröst!
  • Stekt torsk med krämig romsås
  • Pasta med pesto, kronärtskocka, parmesan och pinjenötter
  • Thaisoppa med kyckling, kokos och sötpotatis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s