Radiotystnad?

Vi vet ju alla att det varken piggar upp eller roar att läsa en blogg där någon gapar om hur sjuk och höstynklig hen är, så jag har besparat er detta och hållt käften istället = bloggstiltje. Att jag sedan avslutade helgen med en natt på Best Western i Karlshamn, ett hotell som jag enbart kommer att rekommendera till mina värsta fiender (vilka de nu må vara, men de läser nog inte bloggen) gör mig oerhört laddad inför vardagen, tack, jag öppnar mina armar och välkomnar en helt jävla vanlig vecka.

Så nu jäklar, nu kör vi!

  • Det är höst, det är oktober, vi måste äta tyskmat och ha lite oktoberfest hemma i köket! På med lederhosen, tyrolerhatten, häll upp folkölen i fula sejdlar från 70-talet, de där som ser ut som stövlar, gunga till umpa-umpa musiken och servera en käsekrainer med baconstekt surkål, stekt potatis och senap. Wunderbar!
  • Men man kan inte stanna för länge i den tyska matkulturen så det får bli en Frittata, med en stor härlig sallad och pestocreme till, och kanske en liten snutt parmaskinka?
  • Bönbiffar med mycket chili, i pitabröd med gräddfil å sallad.
  • Fisksoppa med rissoni och lime

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s