Carpe diem på er allesammans!

latteTänk om man var en lattemamma, så himla myziga blogginlägg det kunde bli, något i den här stilen kanske:

”Underbar helg, klippte mig i fredags, #världensbästafrisör #kentpådoors, känner mig så höstsnygg! Middag med bästa systern och hennes man, tack finaste för en härlig kväll #snyggmiddagsbildförfacebooksåattallaandrabliravundsjuka.

Idag hände något superspännande som jag inte kan berätta mer om, men åååååh så pirrigt, håll tummarna för mig allesammans så lovar jag att berätta när allt är klart.

Nu skall jag myyyyyyyza med en kopp chaite i soffan med min underbara man, carpe diem på er finaste vänner”

Nu är jag ingen lattemamma tack och lov, blogginlägget blir en veckomatsedel och sedan skall jag spela Bingo-Lotto (jo, det är sant, Loket är ju med och det är 25-års jubileum) tillsammans med min bakfulla man #förgammalförattsetheknifeochvarautetill5påmorgonen

  • Pocherad rödspätta med pressad potatis och vitvinssås. Har ni inte sparat en skvätt vin från helgen så använd citron och/eller vitvinsvinäger i såsen så att det blir lite syra i den. Det här är ju superenkel mat som går fortfort att göra, men ger lite glamourkänsla mitt i veckan.
  • Stekt korv med stuvad vitkål. Jag gör det enkelt för mig, steker strimlad vitkål i stekpannan, häller på lite mjöl och sedan mjölk och låter koka ihop.
  • Caesarsallad med stekt kyckling. Gör riktig caesardressing med sardeller i till, går superfort och blir 100 gånger godare än någon köpevariant!
  • Bakad potatis med olika fyllningar; keso, tonfisk, bönor i tomatsås och ost (ja, faktiskt), chili con carne eller köttfärssås som du hittar i en gammal burk i frysen.

Nästa vecka så hipsterbloggar vi, då odlar jag skägg, har toppluva och mjölksyrar varenda grönsak som finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s