Strumpbingo

Tiden rusar fram just nu, ingenting hinns med förutom massa måsten och jag funderar på att ta semester, gömma mig i källaren, läsa alla böcker som hopar sig i sovrummet, imagemarathonkolla mig igenom alla tv-serier som jag inte hunnit titta på, och tvätta…
Kom ni ihåg när man var yngre och drog på sig ett par brallor som man inte haft på länge och den stora lyckan när man hittade en 50-lapp i bakfickan, jag upplevde det i medelålderstappning idag, när jag hittade ett par, inte bara matchande och rena, men flong nya strumpor i en bortglömd resväska, score!!

Så eftersom frysen återigen är proppfull med grejer och jag har tidsbrist så blir veckans matsedel snabb och lite finesslös – håll till godo!

Tacopaj – gör ett täcke av riven ost, créme fraishe, hackad tomat och jalapenos. Bra lunchlådemat.
Turbosnabb lax med mango
Jag skulle vilja säga biff Rydberg, men ärligt så blir det nog pyttipanna… På påse.
Risotto med rödbeta och chevre, lite stressglamour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s