Spiksoppa de luxe

Rensar skafferi och kylskåp inför den kommande storhelgen, fast man egentligen borde satsa på diet och detox i preventivt syfte.image

idag fick jag till det jäkligt bra på vad jag hittade hemma i skåpen, grön ärtsoppa (hade man haft lite skumpa att hysta i den så hade den fått heta créme ninon, men nu blir det en mer bonnig ärtsoppa) med Parmachips  och smördegsbakelse med getost och päronchutney.

aaaah, säger ni nu, fan så lyxigt, och hemligheten, mina vänner, hemligheten heter smördeg! Allt blir så mycket glammigare, rajtan tajtan och ”yes sir, i can boogie” så fort man serverar det med smördeg. Tänk va galant om  kunde lägga hela livet på en bit smördeg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s