Rajtan Tajtan 2015!

Nä, är du under 18 år så ska du inte läsa vidare –image

Imorgon kommer det att kalasas runt om i stugorna, ungdomarna ger sig ut och gör stan osäker och vi lite mer luttrade och frusna stannar gärna hemma, gör oss till i köket och har klackskor på oss inomhus, repar parketten och blandar drinkar.

En erfaren festfixare gav mig en gång det här receptet på välkomstdrink. Fördelen enligt honom är att festen kommer igång direkt utan någon som helst uppvärmningssträcka och man riskerar inte att samtalen inte kommer igång förrän framåt efterrätten. En annan fördel är att gästerna känner sig lite ”tipsy” redan under middagen och dricker de lite mer försiktigt medans de sitter till bords än vad de annars kanske hade gjort, vilket brukar löna sig framåt kvällen.

1 st sockerbit alt. sockerlag i motsvarande mängd

1,5-2 cl cognac

Fyll upp med mousserande…..

 

Sätter fart på vilken fest som helst

2 reaktioner på ”Rajtan Tajtan 2015!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s