Imorgon är en annan dag!

imageTill alla er som hade tänkt starta ett nytt liv i det nya året, hälsosamt och sunt, kanske gav ni er själva ett löfte (som ni till och med uttalade högt vid 12-slaget) om att börja träna så kan jag meddela att nyårsdagen gills inte. Idag är en märklig dag, en slags ingenmans-dag, festen är slut men vardagen har inte knackat på ännu – har vi ens sagt 2015 högt ännu?

Det funkar ju inte om första dagen på våra nya liv blir ett magplask, hur lattjo är det att gå in i det nya året med ett misslyckande under bältet. Nä, se dagen som en kolhydratladdning inför de övriga 364 dagarna vi har framför oss till nästa gång, 364 dagar då vi kommer att vara fantastiska, enastående, charmiga, duktiga och roliga.

Gott nytt år på er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s