Bättre frusna fötter än ett fruset hjärta!

imageJaha, då var superjulledigheten slut för den här gången. Det har varit underbart men ganska så förvirrande med ledigheter, aftnar och röda dagar som har flutit ihop i en enda glöggslaskig röra.

Till och med katterna tycker nu att vi har varit hemma för länge. ”- är du fortfarande här?” ser de ut att tänka när de lunkar förbi soffan och ser att favorithörnet fortfarande är upptaget. Enda stället som de har fått ha ifred är ovanpå akvariet och sanningen är den att hade vi haft ett tillräckligt stort akvarie så hade jag nog legat där brevid den feta siamesen och tryckt magen mot det lysrörsvarma locket också, frusen som jag är.
Maken påstår att jag har frusit så länge han har känt mig, men jag tycker att han är lite taskig, jag vill minnas att det var ett par kvällar förra sommaren då jag inte hade raggsockor och flanellpyjamas… Vintern har i allafall en fördel och det är Lumumba, varm choklad med en skvätt Rom eller brandy i, kanske till och med en syndig klick grädde på toppen.

Så för oss alla med taskig blodcirkulation så ordinerar dr. krbb* en lumumba eller två innan läggdags!

En reaktion på ”Bättre frusna fötter än ett fruset hjärta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s