Passa på, detta kan vara den sista normala matsedeln.

imageHär är jag, ett skrap från att bli miljonär. Jag kommer ju självklart att fortsätta göra veckomatsedlar även då, men en matsedel som reflekterar min nyfunna ekonomiska status – ord som tryffel, skaldjursplateau och champagne kommer förekomma ohemult många gånger.
Men innan dess så kommer en sen, men naggande god, liten veckomatsedel:

  • italienska köttbullar i en kryddig tomatsås och spegetti – som ni vet så gör vi inte tomatsåsen iförd vitt linne, utan är rediga och sätter på oss något gammalt och fult, för det blir så ledsamt annars.
  • lax i ugn med örttäcke – mixa rödlök och hackad koriander, persilja och färsk chili och täck fisken med. Skjuss in i ugnen och servera sedan med en sallad med tahinidressing (tahini, citronjos, spiskummin och olivolja).
  • Eftersom våren nästan nästan är här, så gör vi en spenatsoppa, låtsas att den är gjord på nässlor, och serverar med en ägghalva eller två, och en ostmacka.
  • Och en dag så försöker vi tömma den där frysen som bara är full med konstiga paket, lite lucky dip sådär, som en kall och tråkig variant på en fortune-cookie…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s