Se upp i backen annars får du hål i nacken!

imageRecept: Pasta med sardellpesto

Vi har dragit till fjälls, i fall att du saknat mig! Här gottar vi oss med solsken och knallblå himmel iförda långkalsonger och fleecetröjor från tidig morgon.

Åre har helt klart en egen ekonomi, (dyrt) skulle ta mig en liten lunchfika på by’n igår, men jag baxnade när en liten ciabatta med parmaskinka kostade 88kr, då hade jag inte ens börjat snegla mot räkmackan på extra fin tekaka….
Då jag inte vann miljonen förra veckan så blir ju kosten lite begränsad – jag klagar absolut inte – men vill man inte behöva ta ut ett extra huslån så får man allt nöja sig med att äta en hel del fryst och ur påse, så matsedeln blir inte den vi äter, utan den jag drömmer om att göra när jag kommer hem till mitt eget skafferi.

  • Ugnsomelett med chevre och fänkål – karamellisera fänkålen i stekpannan innan du lägger med den i omeletten, underbart gott!
  • Kyckling saltimbocca, fyll kycklingfile med parmaskinka och salvia, panera och stek, och servera med en god tomatsås.
  • Pasta med sardellpesto, tänk er, hasselnötter, sardeller, citron, basilika, vitlök och olja, vad finns att inte gilla med denna kombon. Jo, skall du ut på första dejten inom de närmaste 48 timmarna så kanske kanske du skall undvika detta
  • Ärtsoppa, vanlig traditionell soppa, erkänn; det var tusen år sedan du gjorde denna va? Kör all in, lite varm punsch till och sedan pannkakor efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s