En munk med tantsvett?

imageVi bjöds på finfika till mötet idag, en skummunk minsann! En kollega pekade på mig och min munk och utbrast tantsvett. Gode Gud, hann jag tänka, förolämpade hon precis mig (och varför?) eller är det en läskig klimakteriekod 45+åriga ”tjej-kvinnor” använder sinsemellan och som jag förväntas förstå…? Jag blev lättad när polletten trillade ner att det var en felhörd referens till lunchdiskussionen om transfetter, och svaret var nej, detta var en munk utan vare sig transfetter eller tantsvett, tack så mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s