Fruktskålens Dana International

imageKanske är jag den sista människan att komma på detta – men nektariner hör inte hemma i fruktskålen.
Jag har aldrig känt mig särskilt bekväm med nektariner, vi köper dem, de ligger och stirrar hårt på mig från fruktskålen och alldeles plötsligt har de fått ett för stort och rynkigt skinn och de känns obehagliga på alla sätt och ingen som vill äta dem.

Men nu har jag förstått, de hör inte hemma där. Att be nektarinen hänga ihop med bananen och Golden Delicious äpplet är som att be Joan Jett leka med The Spice Girls! Nektarinen hör samman med salladen, och allra helst en sallad med fetaost, mozzarella eller halloumi, då jäklar i min lilla låda kommer den till sin rätt! Är den lite hård och tuff spelar det ju ingen roll, för du äter ju med kniv och gaffel, ringla bara på lite flytande honung så skall du se att ni blir sams igen.

Kanske är jag sist i klassen som kommer på detta? Jahaja, någon ska ju vara sist också… #ingendåligförlorare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s