Underkänt i läsförståelse…

imageSlängde ett s.k. getöga över skvallertidningarnas rubriker och eftersom jag läste både fort och slarvigt så läste jag att Ben Affleck och hans (ex)-fru och barn semestrade i FLODA! Innan jag sansade mig och kopplade att de var på semester i Florida så hann hjärnan rusa iväg: jag såg Jennifer och Ben sitta på vita plaststolar utanför pizzeria Tuppen i tollered, bruset från motorvägen blandas med mopedknattret och radion som skrålar ”sommaren är kort”! Jennifer petar i sig en kebabpizza med extra jalapenos, Ben röker och stirrar bort över grusparkeringen där deras barn leker med en bortglömd halvslapp fotboll… Kunde hända!

Pizza är annars en bra grej att bjuda på, vare sig det är Ben och Jennifer som ringer på för att de har fått soppatorsk i sin hyrda husbil eller lite mer planerade tillställningar. Kavla ut degen, ställ fram fyllningarna och låt var och en komponera sin favvo. Det finns ju helt ok färdigdegar att köpa om man inte vill stå och mecka sin egen, men ett tips (som jag tyvärr inte har kommit på själv men delar med mig glatt ändå) är att fråga den lokala pizzerian om du kan få köpa en klutt deg! För 20kr sådär brukar du få så det räcker till två familjepizzor – proffsdeg, pyssel och favvofyllning, som ett kinderägg gjort av pizza.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s