En hypokondrikers bekännelser

imageDen här helgen har varit som en blöt tvålbit, svår att få tag på och bara halkat ur greppet, som om jag lämnar helgen lika trött som när jag träffade den. Den kanske inte är så konstigt för jag har ju drabbats av hypokondrisk-borrelia efter en träff med en matglad fästing. Vi fick leka doktor här hemma, maken läste in en snabb läkarexamen via Google och medelst pincett grävde ut det lilla äckelpecklet som hade borrat sig in i min arm. Jag har nu de senaste tre veckorna inspekterar det röda märket ungefär 6 gånger per dag för att hålla koll men får nog inse att mer borrelia än den hypokondriska varianten var det nog inte.
Borrelian kompletterades med en lätt släng av tinnitus häromdagen, en tinnitus som till råga på eländet dessutom lät som en Hemglass-trudelutt. Fy fan tänkte jag, skall det vara så här nu, tills jag insåg att reklamdängan kom från diskmaskinen där kastrullerna hade hamnat i någon slags självsvängning. Lättfixat, och ingen läkarassistans krävdes!

Lättfixad (lättfotad enligt autocorrect) veckomatsedel kommer här:

  • Kyckling med sås med dijonsenap och dragon.
  • Pasta carbonara
  • Broccolisoppa med stiltonost, servera med en grillad ostmacka till
  • Ugnsbakad torskrygg, gremolata och ugnsrostade grönsaker, gärna massa betor (röd, gul, polka) nu när de är i säsong och smakar så jäkla gott med fisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s