Ho ho, här kommer lilla veckomatsedeln.

  • Du borde köpa dig en tyrolerhatt… Det är ju oktoberfest just nu, så det firar vi med tysk korv, stekt potatis och baconstekt surkål.
    Bjud gärna in grannar och andra som du inte känner särskilt väl för att uppnå den rätta, lite obekväma, oktoberfestkänslan när man sitter inklämd tätt tätt vid ett långbord på lätt ostadiga bänkar tillsammans med människor man inte känner… Här hittar ni en skön spellista på Spotify för att ytterligare förstärka upplevelsen.

    kantarellsoppa

    Inte så snygg, men god, och det är ju det som räknas!

  • Kantarellsoppa, de kantareller som du plockar på Coop funkar lika bra som de som du plockar i skogen, och har du inte kantareller så det räcker så kan du fylla ut med skogssvampinjoner, det blir bra det med. Fröken Findus får bistå med pannkakor till efterrätt för att fylla ut magarna lite.
  • Helstekt kyckling som jag serverar med varm potatissallad med chorizo. Räds inte, helstekt kyckling är bland de enklaste du kan göra, skjuss in i ugnen och sedan kan du hjälpa ungarna med läxan, lägga upp bilder på Instagram eller anmäla dig till IronMan, eller något annat som du har sagt att du inte hinner göra!
  • Panerad fisk med mangosalsa, lätt att göra och ännu lättare att äta!

Fråga? Är det bättra att veckomatsedeln är ”för sig själv”, som här ovan och inte inblandat med annat trams? Kanske är det lättare att hitta när det är så här? Så jag ställer frågan till er (och så får jag använda omröstningsfinessen för första gången!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s