Jul, jul, stressiga juuuuuuuuul!

Nu är det dags för det här gamla favoritinlägget!image

För att sänka stresshalten och adrenalinpåslaget ute i stugorna när vi översköljs av en flodvåg av jultips, julpynt, hemma hos reportage hos folk med perfekta hem där de nyputsade fönstrena skiner ikapp med de blekta tänderna bjuder KRBB en gång om året på en liten jul-prozac i form av en bild från verkligheten med ett opyntat och stökigt frukostbord i december.

Så, sänk axlarna, sänk kraven, ha en go vecka – det blir en bra jul i år igen! ❤

En reaktion på ”Jul, jul, stressiga juuuuuuuuul!

  1. Sååå befriande med en äkta bild på tillvaron, ungefär som här hos mig. Har dessutom börjat äta lchf mat och det är i sig inget större problem mer än till vissa högtider. Potatis och bröd har jag svårast att klara mig utan, bakar något som till utseendet liknar bröd, men lämnar ingen större glädje att bita i. Sill utan potatis, lutfisk sås och just det potatis …
    Men det blir jul lik förbenat. Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s