Veckomatsedel v 5 – Fyttisatan

imageDen här veckan kändes redan på söndagsförmiddagen något kaotisk! Har ni också någon gång haft känslan av att ligga efter innan det ens har börjat? Årsbokslutet är avklarat, det nya årets misstag ligger tryggt i framtidens horisont och jag har varit i prestationskarantän. Men, verkligheten låg i bakhåll och hoppade fram och slog till, kabom!, som en rysk snökanon rakt i fejjan,

Så Maken, den här matsedeln är för dig, för nu får du fixa käket hela veckan så jag kan försöka komma ikapp mig själv! Eftersom jag inte är lika road som denniskorv, majs och snabbmakaroner som du är, så får du lite förslag på enkla saker som jag vet du kan laga och som jag kan tänka mig att äta…

  • Kycklingfaijtas, så kan vi bli av med lite tortillabröd som ligger och blir frysbrändt.
  • Biff Rydberg hade ju varit gott, om inte så kanske fru Findus kanske kan hjälpa dig att skramla ihop en krögarpytt?
  • Lax i ugn, gör en röra av fräsig kräm, soltorkad tomat och fetaost, lägg på laxen, sjuss in i ugnen. Jag tar gärna en god sallad till det…

Och – tack svärmor för maten idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s