Jag offrar mig för laget!

imageUndrar ni inför fettisdagens fröjdefulla fastlagsfirande vilken semla som är den bästa? Oroa er inte, jag har kollat och jag har svaret!

Chokladsemlan som jag trodde skulle vara en barndomsfantasi som gick i uppfyllelse, i stil med att ärva Åsa Perssons fina manchesterklänning, var för mängig och stabbig. Saffranssemlan smakar jul och vem vill ha det efter tjugonde knut och den vanliga semlan hade ingen god mazarin (!) enligt Lill-Larsson. And the winner is – trumvirvel – wienerbrödssemlan!

Jag tog den för laget, mumsade lite drygt 8000 kalorier i en sittning för er skull, varsågoda!

  • ingen orsak, det gjorde jag så gärna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s