Fredagsmyzet slår tillbaka!

imageRecept: Chili cheese tortilla

Ibland överträffar verkligheten dikten här hemma, eller, jag är tveksam till om det finns någon dikt som beskriver det här…
Man kommer hem efter en lång och slitig vecka, inställd som en missilrobot på helg! Skorna sparkas av redan på yttertrappan, man kan nästan inte välja mellan mysbralla och varmt bad, tanken att man kanske uppnår 200% mysfaktor om man lägger sig med mysbrallorna på i badkaret slår en.
Och så ska man dra av sig tröjan, ritch ratch så inser man lite försent att det fanns en knapp bak i nacken som man borde knäppt upp först.
Lite försent? Mycket försent!
Man har fiffigt och snabbt skapat sig en variant av tvångströja där man har överarmarna tätt tryckta mot öronen omsluten av icke samarbetsvilligt tyg och man kommer helt enkelt inte loss.

Jodå, så mycket kan jag säga att det inte gör jättemycket för ens föräldraaktoritet att behöva be barnen hjälpa mamma ur kläderna när mamma mest ser ut som om hon ska spela träd i en sämre lokal revy.

För att på något sätt återfå respekten och balansen här i hushållet och visa att mamma inte är helt uträknad ännu så fixade jag chilicheese-tortillas;

8 chili cheese tortilla

Blanda ihop:
1 burk inlagd chili, en sådan där liten santa maria använde jag
2 msk philadelphiaost
4 skivor hamburgerost, den där härligt knallorangea 🙂
2 msk riven ost
Lite salt

Lägg ihop bröden två och två med fyllning imellan, stek på medelhög värme 1,5-2 min på varje sida. Servera med chili con carne, eller ranchos huevos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s