Jag är matbloggens August Strindberg

tacolaxRecept: Tacolax

Jag har drabbats av skrivkramp!
Jag sitter och glor på avskrapade tallrikar, pekfingeret på kamerans avtryckarknapp, handen svävar över tangentbordet, och inget, inget händer. Soppatorsk helt enkelt (såg ni vad jag gjorde där, lite skoj ändå…)

Istället för att, i likhet med August, förlita mig på absint så satsar jag på en middag tillsammans med systrarna, lite vin och skratt ska väl få igång inspirationen. Sista minuten i vanlig ordning, huset får sig en översyn som mest kan liknas vid en variant av en raggardusch; lite spray där, några drag med dammsugaren där, och så räddaren i i nöden – värmeljus. Mycket skit kan man säga om vintern men en fördel är när man bjuder hem folk, man tänder några värmeljus = instant mys! Tillochmed dammvargarna under soffan ser mysiga ut.

Jag bjöd systrarna på tacolax, de bjöd på vin och flabb så nu är jag nog på banan igen!

Tacolax:

  • Laxfilé
  • Tacokrydda (egen eller köpe)

Lägg laxen i en ugnsform, häll över och ”klappa in” tacokrydda, lite mer än du tror. Kör på 180 grader i 10-15 minuter.
Servera med salsa, guacemole, chilicheese tortillas, gräddfil och lådvin.

Ärligt, visst var det det enklaste receptet i världshistorien, efter ett glas vatten.

2 reaktioner på ”Jag är matbloggens August Strindberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s