Hipp hipp hurra!

Mammagottiz DeLuxe!

Skumpa, tänker ni va? Vad firar hon, inte kan det väl vara så att hon är så glad att söndagen lider mot sitt slut och en ny arbetsvecka startar, ingen söndagsångest här inte.
Nä, inte särskilt mycket söndagsångest faktiskt, ska jag vara helt ärlig känns det nästan som en lättnad att den här helgen är över, för maken har visat sig vara en slavdrivare utav rang när det gäller altansnickrande, Arga Snickaren har mött sin överman om man säger så…

Jag firar, och det som firas är att Kokerskan Ruts Barnbarn den här helgen har nått upp i över tusen följare, det ni! Oroa er inte, bloggen är inte ”mainstream” ännu, utan ni är fortfarande en mycket exklusiv skara. Och jag älskar er alla, var och en! tack tack tack!

Över tusen personer, mmmm, smaka på den… Något annat ni ska få smaka på är en middag komponerad av de recept som ni gillar mest och är tittar på oftast. Tycker ni att det är en konstig meny, ja, skyll er själva, det är ju ni som har valt den 🙂

Puss på er, så kör vi ett tag till!

KRBB

Fest för tusan!

Smaklig måltid ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s