Vad är det för dag idag?

#mammagottiz

Recept: Prosecco Peach Spritzer

Vad är det för dag idag? Thirst-day, och då dricker vi torsdagsdrink!

Torsdagsdrink är ett ypperligt påfund – bara en, som en liten brygga mellan Lellelörda’ och fredagen, som en liten belöning för att vi har varit duktiga och vuxna och snart klarat av en hel arbetsvecka.
Oh hoj, tänkter kanske ni, ska en vuxen människa behöva hålla på och belöna sig hela tiden, skämma bort sig själv på det där sättet. På fråga A svarar jag ja, självklart. Det är ju en av fördelarna att vara vuxen, att man får göra så. Berättar jag dessutom att det är 130 dagar till julafton och nästa långa ledighet och det hinner vara 18 ”Thirst-Days” till dess så tycker ni också att det är en bra idé ❤

Så idag blir det Prosecco Peach Spritzer;

  • Glas med massa is
  • 2/3 Prosecco
  • 1/3 Sockerdricka
  • Liten skvätt Peach Schnapps
  • Myntablad

#mammagottiz

Receptet kommer från The Borough Bar, en gatubar beläget i ”Borough Market” i London. Lova mig att om ni besöka den om ni åker till London, en fantastisk matmarknaden – se till att ni INTE har ätit innan dock…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s