Veckomatsedel v 44 – Guldet blev till sand…

Nä du, det räckte inte hela vägen det här året heller, jag blev inte Folkets Val i Matbloggspriset.
Jag har därför den senaste vecken legat under täcket i fosterställning och slickat mina själsliga bloggsår. Bara ätit Gorbys Piroger* och smidit planer – ”ska jag verkligen fortsätta blogga” har jag tänkt i mina svartaste stunder, vad är meningen med det? Eller ska jag sadla om, hitta en nisch där jag kan få vara ensam herre på täppan? Frimärksbloggande kanske är ett outforskat område där konkurrensen är obefintlig? Eller en temablogg kring ”Midsummer Murders” eller något annat smalt och bloggfattigt?

Men så kommer jag ju på att jag gillar mat mest av allt ändå, så det är bara att resa sig på 9, torka smulorna ur mungipan och veva igång maskineriet, öppna skafferiet och se vad vi hittar där:

  • och nä, såklart det inte var Gorbys piroger hela veckan, det var en tröstmiddag från Picard vi snackar om…

PS – och självklart är jag ju sjukt nöjd över att jag var en av 10 nominerade till det här priset, tro inte annat ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s