Veckomatsedel v 11 – Våren är försenad.

img_5280

Gissa vem som har hittat en ny leksak…

Våren är försenad” kan man läsa på löpsedlarna. Tänk om det var åren som var försenade istället!
När man var liten så sa de vuxna att tiden går fortare när man blir gammal. Det stämmer. Inte för att jag är gammal men fanken var fort tiden går.

Hej och välkommen till vecka 11, och vad innebär det? Jo 20, hajja, 20 % av 2018 är redan avverkat. Upp med handen alla som inte får lite lite panik vid tanken. Carpe Diem, sicket skämt, här får man vara glad om man lyckas carpa en långhelg eller en vecka då och då…

Och nyårslöftena? Hur går det med dem? Är 20 % klara? Nej, jag trodde väl det. För min del skyller jag på jävelsvinfågelaustraliendödsinfluensan som gör att jag inte 20 % mer vältränad (det där med att träna med halsont). Om jag sen är 20% procent roligare, godare och trevligare människa, ja det låt jag blygsamt andra blir domare över.

Jag säger inte att min veckomatsedel magiskt gör att tiden går långsammare, men förhoppningsvis får du mer tid över.

  • Soyamarinerad lax
  • Kålpudding, inte världens snabbaste mat, men gör den kvällen innan så står den där god och trind och väntar på dig när du kommer hem
  • Pasta med grönkålspesto, grillade tomater och haloumi
  • Soppa av något slag, här blir det blomkål, potäter, lite ärtor och annat krafs jag hittar i frysen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s