En veckomatsedel, minsann!

En veckomatsedel, minsann! Det hör inte till vanligheten längre att jag skämmer bort er med en sådan. För precis som ni så är jag ibland lite lat och går in och googlar på min egen blogg och hittar en veckomatsedel från 2014 eller liknande och är ganska så nöjd med det.
Men idag tittade den lilla planeringstomten fram, så here goes. Efter några falska starter och en lång tids tvekan framför kylskåpet, ni vet en sån där när man öppnar och stänger flera gånger och hoppas på att det ska se annorlunda ut nästa gång jag tittar in så blir matsedeln så här:

  • Fiskbiffar med asiatisk nudelsallad, och med asiatisk menar jag lite äggnudlar, soja, wokgrönsaker från frysdisken som köptes på rean och lite lime.
  • Linssoppa – ja det finns inte så mycket att säga om det
  • Pasta med lövbiff. Lövbiff ju egentligen ganska äckligt, och inte användbar till mycket, mer än till pastasås och skosulor. Stek i strimlor tillsammans med svamp och vitlök, häll på grädden och gorgonzolan som är kvar sedan helgen, och låt puttra ihop. smaka av och strö över ruccola och servera till pasta.
  • Och så Halloumi tacos.
    Då blir vegetarianen nöjd. Den kräsna blir nöjd. Nachofantasten blir nöjd. Tonåringen blir nöjd! Nej men vänta, det är ju samma person… 🙂

Tycker ni att den var tråkig? Kolla taggen Veckomatsedel så ska du se att du hittar något som passar, smaklig spis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s