Om KRBB

image.jpg

Mitt i bild ser du Kokerskan Rut, omgiven av sina sex ungar!
Längst ner i bild ser du också ett kort av Rut och hennes tama kråka (kaja?) – åh, den som ändå hade en tam fågel att spatsera runt med på armen, fy tusan vad tufft!

Hej och välkommen till Sveriges kanske ärligaste (och roligaste) matblogg, fri från myz, värmeljus, skrytvin och ”carpe diem”, men fullt av goda recept,  halvtaskiga bilder och riktigt bra tips. Bloggen började som en veckomatsedel men är nu mer kåserier som landar i magen.

Jag hoppas ge matinspiration för de där tråkiga vardagarna, när man behöver snabb å lättlagad mat. Här tillåter vi bra genvägar, tips och allt annat som får oss att framstå som kökets fantomer, god mot de goda!
Mitt enda, men viktigaste, löfte till er är att här kommer ni aldrig se sandiga fötter i motljus,  eller en endaste carpe-diem skylt, nej här varvas smulor och verklighet, gott och blandat, matchat med halvtaskiga foton…

Vill ni komma i kontakt med mig, ni kanske har frågor, vill ha hjälp med catering eller någon form av samarbete, släng iväg ett mail till kokerskan@kokerskanrutsbarnbarn.com

Positiv feedback mottages vänligen men bestämt!

Vi hörs!

3 reaktioner på ”Om KRBB

 1. Hej!

  Nu är det dags att kora Årets grillmästare 2014 – tävlingen där du som bloggare skapar ett inspirerande grillrecept. Vi på ICA hoppas att just du vill vara med och tävla!

  Förstapriset är en av de lyxigaste kolgrillarna på marknaden, Performer Deluxe från Weber (värde, 3 999 kr). Utöver det får den lyckliga vinnaren sitt recept provlagat av ICA Köket, fotograferat av en matfotograf, publicerat på ICA.se tillsammans med en blogglänk samt en vinnarbadge att använda på sin blogg.

  Du anmäler dig och läser mer om Årets grillmästare 2014 på http://www.ica.se/recept/arets-grillmastare-2014/.

  Vi ser fram emot ditt bidrag!
  Lycka till önskar redaktionen på ICA.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s